De jurken van Vanilia, modieus en topkwaliteit

Het modemerk Vanilia heeft zijn roots in Nederland, dit is heel bijzonder. In het hoofdkantoor in Wormerveer wordt de gehele collectie ontworpen. Vervolgens worden de kledingstukken in eigen atelier in Turkije geproduceerd, onder nauwlettend oog van de ontwerpers. Zij letten op zowel de kwaliteit van de kledingstukken als de arbeidsomstandigheden van de medewerkers.

Een Vanilia jurk is geschikt voor elke gelegenheid

Het damesmodemerk Vanilia kenmerkt zich door een herkenbare, vrouwelijke stijl. Vanilia heeft een groot assortiment in jurken. Hierdoor is er veel keus in verschillende modellen en stoffen, er is altijd een jurk die bij je past. Heb je graag een zwart jurkje, een vrouwelijk jurk met soepele stof of een lange doorknoopjurk? Dat kan allemaal! In de huidige collectie kun je kiezen uit meer dan 50 Vanilia jurken. Vanilia werkt met mooie stoffen die goed vallen. In principe zijn het klassieke jurken, met toch een eigen gezicht. Elk seizoen zijn er bepaalde trendy accenten maar dit wordt op een subtiele manier verwerkt.

De lengtes variëren van kort tot lang. De tuniekjurk is op dit moment helemaal hip. Met een ceintuur kun je je taille accentueren. De jurken zijn bij uitstek geschikt voor de professionele vrouw die er zakelijk op haar best uit wil zien. Het zijn representatieve jurken die ook niet misstaan op een receptie of een feest. Het is echt de jurk voor elke gelegenheid.

Vanilia’s duurzaamheid in de textielwereld

Tot slot, Vanilia let ook op duurzaamheid. Het bedrijf is lid van de Fair Wear Foundation (http://www.fairwear.org/) en hiermee heeft het zich verbonden aan een duidelijke gedragscode. Bij het maken van de stoffen wordt gelet op het productieproces en de veiligheid van de mensen die er werken. Ook het logistieke proces en de arbeidsomstandigheden bij leveranciers worden gecontroleerd.
Op die manier kun je er zeker van zijn dat je bij Vanilia een eerlijk kledingstuk koopt.