Voorjaarsmode voor 2017

Bereid je volgende lente en zomer maar voor op een grote portie plezier met veel glitters en glamour als het op mode aankomt. De grote modeontwerpers durven mekaar wel eens tegenspreken, maar over deze 3 trends lijken ze het eens te zijn.

Frivool en Fun

Een heel opvallend thema dit jaar: Lentefun! Heerlijke lente, de winter is voorbij…. Op modegebied gaat het in de lente van 2017 een heerlijk en vrolijk feest worden. De felle kleuren en blitse vakantiemotieven laten je meteen wegdenken aan die komende vakantie. Vrouwelijke jurken met een opening hier en daar.

De moderne prinses

Zowel Dolce en Gabbana als Gucci hebben hem in hun collectie. De glitter-outfit! Laat het dit voorjaar maar schitteren en schijnen. Hoe hoger het ‘discobalgehalte’ hoe beter.Gekleurde pailletten, zilveren stofjes, gouden stofjes, een jurk, een rok een mantel… Het maakt allemaal niet uit. Zolang het maar blinkt en straalt. Haal de moderne prinses met haar schitterende jurk in jou maar boven.

outfit van italiaans mode merk 2016 - 2017

Romantiek

Haal die romantiek in jou maar boven! Voor het komende voorjaar is alles wat je doet terugdenken aan de Victoriaanse tijd een must have! Je sobere basiskleding berg je maar best even op. In de lente van 2017 zoeken we bloemenmotieven, pofmouwen,franjes en kanten boorden. Qua stoffen kijken we naar velours ,kant en basiskatoen. Een zacht kleurenpallet van perzikroze tot sneeuwwit of een tintje hemelsblauw is aan te raden. Lekker vrouwelijk met een streepje drama! Tijd dat die Victoriaanse prinses wakker gekust wordt.